Superconcurs la Muzeul Satului: Care-i cel mai frumos catel?

Mici sau mari, veseli sau morocanosi, albi, negri sau patati, dar cu siguranta periati si coafati... Va rasuna Padurea Verde de latraturi in acest sfarsit de saptamana pentru ca 1500 de catei din toata Europa se vor aduna la un super concurs si mai multe expozitii. Ajutati de stapani, cateii se vor intrece in competitia pentru titlul de campion international de frumusete.


Vor veni patrupede de rasa din Lituania, Suedia, Rusia, Olanda, Grecia, Serbia, Slovenia, Slovacia, Cehia, Ucraina, Polonia, Ungaria Croatia si Romania.

Pentru prima data intr-o expozitie organizata la Timisoara, intr-un concurs special vor fi prezente 12 exemplare dintr-o noua rasa de Ciobanesc Romanesc, denumita Corb, pentru care se incearca standardizarea internationala. Vor fi insa si exemplare din rase exotice de catei: Boston Terrier, Podenco Ibicenco, Chinese Crested Dog – Cainele Chinezesc cu Creasta, Petit Brabancon sau Chart Polski.

Arbitrajele la ringuri vor incepe atat sambata, cat si duminica, de la ora 9.00.

Organizatorii promit si demonstratii de dresura, agility si de tip salvare, care, cu siguranta, vor face deliciul copiilor care isi vor convinge parintii si bunicii sa-i aduca la Muzeul Satului.

Pretul unui bilet de intrare in expozitie va fi de 5 lei. Copiii, pensionarii si persoanele cu handicap intra gratis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu