2 motociclisti morti intr-o cursa ilegala pe Centura Timisoarei

Inconstienta transformata in tragedie. Si-au masurat caii putere, iar cursa a scapat de sub control. Doi tineri conducatori de motociclete si-au izbit in plin bolizii. Unul facea slalom pe sosea, celalalt l-a vazut prea tarziu.


Tinerii, de 23 si 25 de ani, erau, se pare, "imbatati" de adrenalina. Unul dintre ei se apucase sa serpuiasca pe sosea, iar al doilea gonea nebuneste din fata. Nu aveau farurile pornite si, desi drumul este destul de lat, s-au trezit fata in fata. Nici n-au mai apucat sa franeze. Impactul dintre o Yamaha si o Suzuki a fost nimicitor, iar trupurile au fost azvarlite in aer si s-au prabusit langa motoare. Cei doi tineri au sfarsit pe loc, asta desi purtau casti de protectie. Viteza insa a fost mult prea mare.



Accidentul s-a petrecut pe o portiune din Soseaua de Centura a Timisoarei care nu este deschisa inca circulatiei, dar pe care este turnat asfaltul de mai multa vreme.

Martorii spun ca tinerii mergeau ca vantul. Politistii criminalisti au inceput cercetarile. Unul dintre motociclistii care au sfarsit in urma impactului din aceasta dupa-amiaza era casatorit si avea un copil de numai 3 ani.

*** Atentie! Imaginile sunt socante!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu