O studenta din Timisoara s-a spanzurat dupa ce si iubitul ei s-a sinucis

Scena parca desprinsa din Romeo si Julieta la Timisoara! N-a mai putut trai fara cel pe care l-a iubit din toata inima si nici cu vina de a-l fi impins la moarte! O tanara de doar 20 de ani, studenta, si-a pus capat zilelor la doar o luna dupa ce iubitul ei a facut acelasi lucru.

Fata a fost cuprinsa de remuscari. Era convinsa ca poarta intreaga vina pentru decizia baiatului, iar asta a doborat-o in cele din urma.

Totul s-a petrecut intr-un imobil din apropiere de Gara de Nord din Timisoara, unde tanara statea in gazda la niste rude.

Atat fata, cat si prietenul ei erau din Vatra Dornei. Tanara studia la Timisoara la Stiinte Economice, iar baiatul ramasese acasa in Moldova. In urma cu o luna, iubitul tinerei si-a pus capat zilelor dupa ce isi inecase in bautura dorul de ea si se certasera aprig la telefon. Departe de prietenul ei, la Timisoara, studenta a fost devastata de durere. Ingrijorata, familia tinerei a incercat tot posibilul sa-i aline suferinta si sa o convinga ca viata merge mai departe.


Chiar mama fetei, care lucreaza in Italia, a luat-o o vreme la ea doar doar va uita de tragedie. Cand s-a intors in Romania, tanara a mers din nou la Vatra Dornei sa-si viziteze bunicii. A revazut locurile in care obisnuia sa se plimbe cu iubitul ei, iar sentimentul de vinovatie a coplesit-o din nou. Le spunea tuturor ca, fara prietenul alaturi de care visase mereu sa imbatraneasca, viata nu mai are niciun rost pentru ea. Nimeni nu s-a gandit ca tanara ar putea lua vreo decizie nebuneasca.

S-a intors la Timisoara si, desi era mereu deprimata, nimic nu prevestea vreo nenorocire. In aceasta seara a ramas pentru un timp singura. Cand rudele, la care statea in gazda, s-au intors acasa, au gasit-o spanzurata.

N-a lasat in urma niciun bilet de adio.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu