Zgarietoru de masini

Doctorul Urtila Emil Nicolae, domiciliat in Timisoara pe strada Gh Doja nr. 36, isi iubeste atat de mult meseria de chirurg plastic, incat s-a hotarat sa o practice pe toate masinile parcate in zona in care locuieste.

Desi domnul doctor sta intr-o casa, avand loc de parcare in curte (probabil si garaj), se pare ca e foarte deranjat de toti cei care isi parcheaza masinile pe strada Gh Doja - strada publica, nu proprietatea dansului.

De mai bine de un an incoace, atat eu cat si colegii mei de lucru ne gasim saptamanal masinile zgariate. Abia zilele acestea am reusit sa identificam vinovatul (in persoana doctorasului) chiar in timp ce "sacrifica" o noua masina. Ne-am fi asteptat la oricine, nu la un doctor cu pretentii si cu piscina in curtea casei.

Mentionez ca niciodata nu i-a fost blocata intrarea in casa/curte de masinile care au fost zgariate. Multe dintre acestea nici macar nu erau parcare in fata casei sale.

Din pacate Politia sosita la fata locului nu a luat nicio atitudine in fata atator plangeri. Ce ramane de facut? Sa ne facem dreptate singuri?

Rusine doctore!!!

6 comentarii: