Parlamentarii timiseni ne costa 700.000 euro pe an


Alesii calatoresc gratuit si mananca la preturi de cantina. Aproape 2,9 milioane lei este suma pe care o vor consuma anual parlamentarii din judet.
Cei 17 oameni politici timiseni vor avea un salariu mediu de 3.500 lei. De asemenea, deputatii si senatorii vor primi si o suma forfetara de 8.000 lei, din care trebuie sa justifice minimum 55 la suta.

Banii trebuie folositi pentru achitarea chiriilor cabinetelor, plata angajatilor sau a telefonului. Se adauga gratuitate totala pe tren sau pe zborurile Tarom, in cazul tuturor curselor interne.

Timisorenii vor primi cazare la hotel sau aproximativ 2.000 lei lunar, pentru a-si inchiria o locuinta. La ora mesei, politicienii din Timis pot lua pranzul la cantina Parlamentului, fara a scoate prea multi bani din buzunar.

O masa costa intre 10 si 15 lei. Aceiasi parlamentari vor primi si o indemnizatie de sedinta, intre 20 si 30 lei pe zi. Intalnirile vor avea loc de 3 - 4 ori pe saptamana.

Un comentariu:

  1. e bine ca totusi cine va face bani avand in vedere criza actuala cand costurile bugetare ar trebui minimalizate la maximum :))
    bravo lor alesii judetului!!

    RăspundețiȘtergere