Raman cu gunoiul in tomberoane

Deseurile menajere a peste 300 de asociatii de locatari si de firme din Timisoara nu vor mai fi ridicate de catre angajatii RETIM, deoarece acestia nu si-au mai platit facturile de cateva luni bune.

Reprezentantii societatii de salubritate din oras au decis sa ia aceasta masura drastica impotriva clientilor rau-platnici, 189 de firme si 158 de asociatii de locatari sau proprietari. Cu toate ca au fost somati in cateva randuri sa plateasca pentru serviciile oferite de RETIM, acestia nu s-au conformat, astfel ca vor ramane cu gunoiul in pubele pentru ca din 1 octombrie resturile nu vor mai fi ridicate.

Asociatiile care nu mai beneficiaza din 1 octombrie de servicii de salubritate sunt raspandite in tot orasul. Nu fac exceptie imobile din centru si nici de la periferie. In privinta agentilor economici, de la cofetarii si firme de constructii la firme de transport si magazine, 189 de societati va trebui sa se descurce cu gunoiul daca nu isi achita facturile la zi.

Listele complete ale agentilor economici si asociatiilor de proprietari la care s-a sistat serviciul le puteti gasi pe site-ul www.retim.ro, la rubrica Servicii/Campanii sezoniere/Sistari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu