Tanara aflata in coma

Tanara despre care familia si colegii spun ca a muncit pana a intrat in coma a murit in aceasta seara. Femeia era angajata ca programator si i s-a facut rau la serviciu. Ea a fost internata de urgenta la spitalul Universitar dar, din nefericire, medicii nu i-au putut salva viata.

Tanara de 34 de ani, care se afla in coma de marti, a murit sambata seara, la spital. Ea era internata la Spitalul Universitar de marti, in urma unui stop cardiac pe care l-a suferit la locul de munca.
"Decesul s-a produs in jurul orei 19.45", a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar de Urgenta, dr. Bogdan Popescu.
Medicul nu a putut spune cauza exacta care a dus la decesul femeii, insa vorbeste despre o suspiciune de miocardita, adica un proces inflamator al muschiului inimii. "Va exista o expertiza, care va stabili mortii", a spus dr. Popescu.
Familia tinerei spune ca Ramona Ciciu muncise mult in ultimul timp. Sotul femeii sustine ca tanara isi aducea acasa adesea de lucru, pentru ca volumul de munca i se marise in urma disponibilizarilor facute de firma, iar termenele limita de predare erau presante. Ramona Ciciu lucra ca programator la firma Ipsos Interactive Services. in replica, firma sustine ca angajata lucra circa opt ore pe zi.
Femeia, mama a doi copii gemeni, in varsta de 3 ani, a fost operata pe creier, in urma unor complicatiile aparute dupa stopul cardiorespirator. Medicii au spus de atunci ca prognosticul este rezervat.
Medicii de pe Ambulanta au gasit-o pe tanara in stop cardio-respirator si au reusit sa o resusciteze dupa cateva zeci de minute, timp in care pacienta a fost ventilata artificial.
Procurorii Parchetului Judecatoriei sectorului 6 din Capitala s-au autosesizat si fac cercetari cu privire la respectarea securitatii si sanatatii in munca in cazul Ramonei Ciciu, urmand sa se stabileasca imprejurarile in care aceasta a ajuns in stare grava la spital, direct de la locul de munca.

Sursa: http://www.realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu