Amenintare cu bomba la Flextronics !!!

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „BANAT” al judeţului Timiş a primit un telefon prin care pompierii au fost anuntati de existenta unei bombe cu dinamita la Solectron.



In aceasta seara,in jurul orei 18:40 , la Flextronics(Solectron)a fost trimis un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „BANAT” al judeţului Timiş pentru a verifica daca exista sau nu o bomba cu dinamita in cladirile din acea zona, dupa ce, un barbat a sunat la pompierii si i-a anuntat de existenta unei bombe.
Oamenii legii au declarat ca apelul a fost facut de la un telefon public. De asemenea si jandarmii au pornit spre locul vizat. Angajatii care se aflau la lucru la aceea ora au fost evacuati din incinta corporatiei de reprezentantii firmei de paza, iar pompierii au verificat daca exista intr-adevar o bomba sau au fost pusi degeaba pe drumuri.
Dupa circa 40 de minute de verificari pompierii au anuntat ca a fost o alarma falsa, iar apelul fiind facut de pe un telefon public va dura pana ce vor afla despre cine e vorba.

Sursa:Agenda.Ro

2 comentarii:

  1. Cineva a primit spaga, sa dea acel telefon. Se stie si cine. De ce? o sa-ti explic chiar acum. In 2004 un tanar tehnician de la Solectron Romania a fost racolat de catre o gagica, l-a drogat, l-a facut cal de cursa. Intre timp tanarul mai mergea si la servici. A ajuns la servici luat si a convins un inginer strain sa disponibilize cca. 700 de persoane in 2005. Asta fara buna stiinta. Tanarul nu avea nici o tangenta cu acel inginer. S-a nimierit ca musca in lapte. S-au incasat niste comisioane pe tema asta. Managerii au fost destituiti din functie. Acum cineva doreste ca totul sa para un atac terorist. Eu cam asa ma gandesc.



    Trimiteţi un comentariu

    RăspundețiȘtergere