Nemtii, satui de scenele de sex in grup de pe plaja


Amatorilor de sex in grup in locuri publice li se cam infunda. Satui de orgiile turistilor, localnicii unui satuc pitoresc de la malul marii depun plangeri in lant, iar autoritatile promit sa ia atitudine.


In Germania, nudistii impanzesc litoralul. Asta nu ar fi nimic, daca turistii lipsiti de inhibitii nu si-ar pune in practica fanteziile sexuale, in vazul localnicilor.


Satul Aschau din regiunea germana Schleswig-Holstein era un loc tihnit, pitoresc, pana la aparitia swingerilor. Acestia si-au mutat clubul amatorilor de sex in grup in aer liber, direct pe plaja.


Localnicii descriu oripilati scenele hardcore de pe plaja: 'Oameni grasi stateau dezbracati in fata unor adolescenti de 12-14 ani care treceau pe-acolo si-i invitau sa li se alature', spune un tanar de 25 de ani, martor la spectacolul swingerilor. 'Eram cu copiii mei pe plaja cand m-am trezit ca in spatele meu era un cuplu care facea sex nestingherit', marturiseste un alt localnic.

Cu sprijinul primariei, localnicii le-au pus gand rau swingerilor adunati in cel mai fierbinte punct de pe harta turistica a tarii. Potrivit legislatiei existente in Germania, cei care practica sexul in public sunt fie amendati, fie pasibili de inchisoare pana la un an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu