
Cu frisca, ciocolata, fructe, bomboane, ornate in cele mai vii culori, prajiturile si torturile din vitrinele cofetariilor din oras ne fac cu ochiul. Pentru a fi sigure ca vor pune pe masa de Revelion cele mai bune prajituri, tot mai multe gospodine din Timisoara si-au facut comenzi la cofetariile din oras.
Cofetarii nu mai prididesc cu treaba, coc blaturi, fac diverse creme si bat frisca, pentru ca delicatesele sa fie gata pentru masa de Revelion.
„Clientii ne cer pentru sarbatori in special prajituri de casa, de Craciun au mers bine cozonacii, acum se cauta torturile si produsele de patiserie. Incercam sa adaptam ornamentele pentru fiecare ocazie”, ne-a spus Mariana Micle, administrator la cofetaria Codrina din Timisoara.
La usile cofetariilor din oras se vor forma din nou cozi, noroc vor avea cei care au dat comanda. Angajatii cofetariilor lucreaza in aceste zile in ture prelungite, dar si noaptea, pentru a face fata comenzilor.
„Secretul nostru este calitatea. Folosim materii prime de calitate, unt, nuca, frisca, de aceea ele se aseamana cu cele de casa”, a mai adaugat Mariana Micle.
Timisorenii care se lasa pe ultimele zile risca sa nu mai poata cumpara prajituri sau torturi.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu